top of page

KKV TECHNOLÓGIA PLUSZ HITELPROGRAM

A vállalati világ folyamatosan változik, és a versenyben való megmaradás kulcsa az innováció és a technológiai fejlesztések alkalmazása. A KKV Technológia Plusz Hitelprogram egy olyan lehetőség, amely segíti a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat (KKV-kat) abban, hogy lépést tartva az újításokkal, növeljék termelékenységüket és versenyképességüket. De miért éppen ez a program, és hogyan lehet belőle profitálni?


technology


Mi is az a KKV Technológia Plusz?


A KKV Technológia Plusz egy állami támogatással rendelkező beruházási hitelprogram, amely a vállalkozásoknak lehetőséget biztosít a technológiai és szervezeti megújulásra. Ennek a programnak a célja, hogy segítse a KKV-kat abban, hogy modernizálják termék- és szolgáltatásfejlesztési képességeiket, valamint támogatást nyújtson az energiahatékonysági beruházásokhoz is.



Miért érdemes részt venni?


Az egyik legfontosabb előnye ennek a programnak a rendkívül kedvező finanszírozási feltételek. A KKV Technológia Plusz konstrukció nettó fix 0% éves kamattal és 0% kezelési költséggel rendelkezik, ami rendkívül vonzó lehetőséget kínál a vállalkozások számára. Emellett széles körben igénybevehető, és szinte az összes KKV által használható.



Kik vehetik igénybe?


Azok a mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyek Magyarországon vagy az Európai Gazdasági Térség területén bejegyzett székhellyel és Magyarországon bejegyzett telephellyel rendelkeznek, jogosultak lehetnek erre a hitelprogramra. Fontos feltétel továbbá, hogy a vállalkozásoknak legalább 5 főt kell foglalkoztatniuk és legalább egy teljes, lezárt üzleti évvel kell rendelkezniük.



Mire lehet felhasználni a hitelt?


A hitel felhasználható új tárgyi eszközök, immateriális javak, IKT eszközök, elektromos járművek beszerzésére, valamint megújuló energiaforrások hasznosító technológiák alkalmazásához kapcsolódó eszközök beszerzésére. Emellett a kölcsönt lehet használni mérnöki és szakértői díjak, tanácsadási költségek és képzési költségek fedezésére is.



Milyen futamidővel rendelkezik?


A futamidők az amortizációs időszakokhoz igazodnak, és lehetőséget adnak a vállalkozásoknak arra, hogy rugalmasan tervezhessék meg beruházásaikat. A legtöbb eszköz esetében a futamidő 2-10 év között mozog, figyelembe véve az adott eszköz amortizációs kulcsát és jellegét.



Összefoglalva


A KKV Technológia Plusz Hitelprogram egy nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára, hogy beruházásaikat megvalósíthassák és fejlődhessenek. A rendkívül kedvező finanszírozási feltételeknek és rugalmas futamidőknek köszönhetően ez a program segíthet abban, hogy vállalkozása versenyképes maradjon a dinamikus piaci környezetben.


Ha további információra van szüksége vagy szeretné igénybe venni a KKV Technológia Plusz Hitelprogramot, keresse fel honlapunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A sikeres vállalkozás kulcsa az innováció és a fejlődés, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek ebben.

7 megtekintés
bottom of page